Mobilya boyamak isteyenler ya da mutfak değişimi için hazırlıklara başlayanlar! Bu yazıda sizin bize sıklıkla yönelttiğiniz soruları biz de işin profesyoneline sunuyoruz. Önceden hazırladığımız sorulara içtenlikle yanıt veren profesyonelimizin bu noktada işinizi kolaylaştıracağına inanıyoruz.

Soru -cevap faslına geçmeden önce profesyonelimiz Ebru Ener'i tanıtalım. Boya ile ilgilenenler aslında kendisini tanıyordur ama biz kendi gözümüzden anlatalım yine de onu!

Yaklaşık 17 yıl işletmecilik yapan Ebru Hanım bir noktadan sonra inzivaya çekilmek istemiş. Evinde zaman geçirirken yurtdışında çok gördüğü boya ile yenileme faaliyetlerine ilgi duymaya başlamış. Bu ilgisi taşacak noktaya geldiğinde de evini boya ile dönüştürmek için harekete geçmiş.

Evinde harikalar yarattığını gören birçok kişi kendisinden bilgi almak isteyince Design By Ebru Ener adında hobi atölyesini açmış. Sonra da onu hiçbir şey durduramamış.

Hobi atölyesinde danışmanlık yaparken istediği kalitede boyayı üretmek için kolları sıvamış. Boya sahibi olmakla kalmayıp birçok bayilik vererek kadın girişimci sayısına da katkıda bulunmuş.

Evettt anlayacağınız üzere işi gerçekten her detayına kadar bilen bir profesyonel ile karşı karşıyasınız. O yüzden her yanıtı dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Hadi şimdi soru ve yanıtlara geçelim.