Şimdi sizinle Mersin'e doğru ışınlanıyoruz. Bizi enerjisi oldukça yüksek bir ev karşılıyor. Tabi bu enerjiyi ortaya çıkaran ev sahibimiz de...

Evini kendi zevkine göre dekore eden Esra Hanım profesyonel işinde hemşire. İşi dışında kalan zamanlarında da amatör dekoratör!

Eklektik stilden ilham alan ev sahibimiz, bu tarzı evin her köşesine yaymış: Renkler, desenler ve sayısız parça tüm evde kendi keyfince hareket katmış.

Kapıdan hemen birkaç adım ötede duran salonda ilk etapta rustik ambiyans hissettirilmiş. Sonra biraz country biraz da bohem kendini belli etmiş.

Turuncu koltukla ortamdaki enerjiyi yükseltmeye kararlı olan Esra Hanım, yanına hemen ahşapları vermiş. Dengeyi sağlayan bu ikili dekorun sıcaklığını da garantilemiş.

Salondan sonra sıra mutfağa geldiğinde bu defa modern ve İskandinav esintileri birbirine karıştırılmış. Bu harmanın sonucu da keyifli bir şekilde olmuş.

Yarım adanın kullanıldığı mutfakta antrasit renginin karamsar hali ahşap ve beyazla kırılmış. Arada da siyah ve vizonun sesine yer verilmiş.

Yatak ve çocuk odası, banyo ve bir de oldukça geniş kış bahçesi...Her odasında aynı özeni gösteren ev sahibimiz, alanın enerjisini de yüksek tutmayı ihmal etmemiş.

Birçok sürpriz kareyle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @esraouzkyn 

Buyurun konuk olalım.