Şimdi sizinle lüks detayları içinde çokça barındıran bir eve konuk oluyoruz. Kahramanmaraş'taki konuk evimiz, iki katlı bir müstakil yapı!

Kısmet Hanım ve ailesine ait olan konuk evimizde profesyonel destek alınmış. Öğretmen olan ev sahibimiz, profesyonel bakış açısına hayır dememiş ama kendi isteklerini de geride tutmamış.

Sosyal yaşamında çok renkli biri olduğunu söyleyen ev sahibimiz, evinde biraz daha sakinleşmek istemiş. Enerjik yaşamını açık renklerle kuşanmış eviyle dengelemek istemiş.

Evde kullanılan renk paleti genel olarak üç renkten oluşmuş: Siyah, beyaz ve gümüş yansımalar! Birbirine çok yakışan bu üç renk çocuk odaları dışında her mekanda kullanılmış.

Kalite algısının yüksek olduğu evde, iç mekan detaylarına oldukça önem verilmiş: Doğal taşlar, nişli üniteler ve bol ışık oyunu dekorun genelinde kendini göstermiş.

Tarz olarak art deko ve modern arasında kalan dekorda, aynanın illüzyonist etkisine de fazlaca başvurulmuş. Zaten aydınlık ve geniş olan ev, aynalarla daha bir ferahlamış.

Duvar dekorlarının çok sevildiği konuk evimizde, salondan çocuk odalarına kadar her odada odak noktası bir duvar oluşturulmuş.

Büyük detayların yanında küçük objelerle de şıklığın pekiştirildiği evimizi gezerken her kareye çok dikkat etmenizi öneririz. Çünkü bakacak çok şey var!

Birbirinden güzel karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @_kismetsacmali_  

Buyurun konuk olalım.