Şimdi sizlerle şöyle içimizi ısıtacak bir eve konuk olalım. Evimiz İzmir'den Nilgün Hanım'a ait. Öyle ki hem kendisini hem de evi daha önceden tanıyor olmanız lazım!

Bundan yaklaşık 2 yıl önce bizleri evinde ağırlayan ev sahibimiz, geçen bu sürede eşyalar arasında köşe kapmaca oynatmış. Country stilin ağırlığına biraz da bohem esintiler katmış.

Ruhu kıpır kıpır olan Nilgün Hanım, bu yönünü dekorun yeni halinde de göstermiş. Hatta bu defa etkiyi daha çok arttırmış bile!

Daha önceki ziyaretimizde bizi karşılayan pofuduk koltuk takımı, şimdi salona taşınmış: Country stili simgeleyen bu mobilyalar, etnik bir kilim ve hasır parçalarla tamamlanmış. Yani anlayacağınız bohem de sesini çıkarmaya başlamış!

Salondan sonra değişiklik yaşayan bir diğer yer de kış bahçesi olmuş. Eskiden koltuk takımını ağırlayan bu alan, artık masa ve sandalyeler için ideal hale getirilmiş.

Yemek ve keyifli toplanmaların mekanına dönüşen kış bahçesi, tavandaki sıralı ampuller ve sıcacık desenlerle içinden çıkılmak istenmeyecek duruma gelmiş.

Kış bahçesinin devamında bizleri karşılayan mutfak tıpkı eskisi gibi yüksek enerjisiyle "hoş geldin" diyor. Ama bu defa bir fark var: Mutfak adası!

Mutfağa yeni eklenen ada, rengiyle dekorun ruhuna uyum sağlamış. İşlevselliğiyle de işleri kolaylaştırmış.

Bahçesi, dış cephesi ve birbibirinden sevimli ev ahalisiyle sizleri karşılayacak dekorumuzdan karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @evcil_kedi

Buyurun konuk olalım.