"Evim bazılarına karışık gelebilir ama bence bu yaşanmışlığın ta kendisi." Bu sözler bizleri Suadiye'deki evinde ağırlayan Ecem Hanım'a ait.

Bir kızı olan ev sahibimiz, şu günlerde tatlı bir bekleyiş içerisinde. İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor, o arada da eviyle ilgilenerek motive oluyor.

Dekorasyon işleriyle uğraşarak rahatlayan Ecem Hanım, maksimalist bir bakış açısına sahip. Ona göre her parçanın yarattığı ayrı bir anlam var. Hele de bitkilerin!

Bitkilerle uğraştıkça deşarj olduğu için evin her köşesinde mutlaka bitkilere yer vermiş. Onlara baktıkça doğayı ve yaşamı daha iyi bir şekilde anlamış.

Bitkilerin baş rolde olduğu evde, kalan alanlar da bohem ve İskandinav stile uygun parçalarla doldurulmuş. Çünkü ev sahibimize en çok bu stiller hitap etmiş.

Salonun merkezine büyük bir köşe koltuk yerleştirilmiş. Bu sayede alanda rahatlık hakim kılınmış. Yanına da ahşap ve hasırlar en doğal halleriyle eklenmiş.

Mutfağa gelince beyaz ve ahşabı ayırmamış Ecem Hanım! Ahşap mutfak tezgahı, shaker kapaklar ve metro seramikler birbirlerini çok sevdiği için bu evde de yan yana durmuş.

Mutfağın kendine has tavrını oluşturan bitkilerin bir kısmı pencere önünden sarkmış. Bir kısmı da kahve köşesini şenlendirmiş.

Her odasından kareler ve sürpriz köşelerle buluşacağınız bir ev burası! Gezerken her detaya dikkatle bakmanızı öneririz.

Ama fotoğraflarla sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ecemusludemir 

Buyurun konuk olalım.