Şimdi sizlerle Ankara'ya uzanıyoruz. 6 aylık evli Hatice Kübra Hanım, farklı stillerden ilham aldığı evinde bizleri ağırlıyor.

Ev sahibimiz, evlendikten sonra yaşayacağı yeri dekore ederken ince eleyip sık dokumuş. Eşi de Hatice Kübra Hanım'ın zevkine güvendiği için seçimleri ona bırakmış.

Evin dekorasyon stili belirlenirken öncelikle her alandan ne istenildiğine karar verilmiş, sonra da onları karşılayacak stillere başvurulmuş.

Salon daha çok misafir ağırlamaya yönelik hazırlanmış. Oturma odasında sınırsız keyif amaçlanmış. Mutfakta ferahlık temel kriter olmuş. Balkon da konforlu bir dinlenme köşesi olarak düşünülmüş.

Daha çok misafir ağırlama alanı olarak kullanılan salon için modern stil tercih edilmiş. Modern stilin şık tasarımları metalik yansımalarla çekicilik kazanmış.

Evin özgürlük alanı olarak kullanılan oturma odası ise bohem stilden yana olmuş: Ahşap mobilyalar, salaş köşe koltuk ve renkli patchwork halı bu odada üstüne düşeni yeteri kadar yapmış.

Mutfakta her şeyden öte ferahlık isteyen ev sahibimiz, alanda göz yormayacak renklere ve tasarımlara yer vermiş. Beyaz ve capuccino mutfak dolapları ortamda uyumlu bir görüntü sağlamış. Dolapların parlak ve kulpsuz olması da alana akıcılık katmış.

Balkonundan da karelerle buluşacağınız evimizde her detay için çok özenli davranılmış. 

Konuk evimizden karelerle sizi buluşturmadan önce şuraya bırakılacak bir notumuz var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @grsykbra 

Buyurun konuk olalım.