Şimdi sizleri bir mimar evine götürüyoruz. "Renkten kaçmadığını" belirterek kendini anlatmaya başlayan ev sahibimiz, modern ve keyifli evinde bizleri ağırlıyor.

Modern stilden esinlenen ev sahibimiz, nötr tonları parlament mavisi ile buluşturmuş: Bir yandan serin tonlar kullanılmış. Öte yandan da parlament mavisi ve laciverdin hareketi!

Minimalist bir yaklaşımla dekore edilen evde gerek duyulmayan parçalar kullanılmamış. Salonun oturma bölümünde iki geniş koltuk yer almış. Bir de çok yer kaplamayan tv ünitesi.

Salonun odak noktası olan duvarı mavi renk tamamıyla kaplamış. Koltuğun yansıması gibi duran bu görüntü altın detaylı yuvarlak aynalarla daha cazibeli görünmüş.

Parlament mavisini evinin her odasına yansıtan ev sahibimiz, çalışma ve yatak odalarının perdelerinde bu tona yer vermiş.

Çalışma odasında kullanılan ahşap mobilyalar ve parlamet mavisi yan yana gelince oldukça keyifli bir görüntü yakalanmış.

Yatak odası küçük olduğu için alana derinlik katılmak istenmiş. Tam da bu amaçla yatak başlığında aynalı bir panel kullanılmış.

Mobilya boyama konusunda maharetli olan ev sahibimiz, yatak odasında yer verdiği siyah dolabı da bizzat boyamış.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @no7design_ 

Buyurun konuk olalım.