Şimdi sizlerle Özge Hanım'a konuk oluyoruz. Evlendiği sırada dekorasyon işleriyle haşır neşir olmaya başlayan ev sahibimiz, gün geçtikçe artan bu ilgisini evindeki her detayda göstermiş.

Kendini tek bir tarza ait görmeyen ev sahibimiz, sevdiği parçalardan uyumu yakalamış: Birazı modern birazı da İskandinav ruhu taşıyan tasarımlar şık bir atmosfer yaratmış.

Fonksiyonel tasarımlarla oluşturulan dekorasyonu çok önemsiyor Özge Hanım! Nedeni de herhangi bir değişikliğe kolay adapte olmaları.

Bu konuda en iyi örneği ise salonu kaplayan büyük koltuğu. Daha önceki evi için satın aldığı bu parça aslında köşe koltukmuş. Ama yeni evde salona büyük kalınca diğer parçası başka bir odayı doldurmak için kullanılabilmiş.

Takım mobilya kullanmayan ev sahibimiz, salonu kaplayan geniş ekru koltuğu modelini sevdiği siyah parçalarla tamamlamış.

Minimal tasarıma sahip orta sehpa ve tv ünitesi, yemek bölümündeki siyah sandalyelerle takım oluşturmuş. Detaylardaki altın yansımalar da ortama sofistike bir tavır katmış.

Yuvarlak ayna ve lineer avizelerle de son eksikleri tamamlanan dekor, ev sahibinin içine siner bir hale gelmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @obhomedecoration

Buyurun konuk olalım.