Şimdi sizlerle provensel stilden ilham alan bir eve konuk oluyoruz. Tahran'da yaşayan ev sahibimiz ferah ve zarif dekorunda bizleri ağırlıyor.

Fransız ruhunu evine yansıtan ev sahibimiz, açık renk tonlarıyla her alanı kuşatmış. Beyaz, bej ve ekru dokunuşları ortama ferahlık katmış.

Renkler sade ama ortam sıkıcı değil! Çünkü ev sahibi dengeyi oldukça iyi ayarlamış. Açık renklerin kuşattığı dekor masif ahşaplar ve bitkilerle hareket kazanmış.

Salonun merkezine yerleştirilen koltuk takımı tasarımıyla gözleri üstüne çeker cinsten. Zarif tasarımıyla alanı süsleyen bu parçalar konforlu halleriyle de kalpleri fethetmiş.

Koltuk takımlarının tamamlayıcısı olarak kullanılan orta sehpa, ham ahşaptan yapılan bir tasarım. Dekorun natürelliğini yansıtan bu sehpa, ev sahibinin çok sevdiği ayrıntılardan...

Yemek masasında da benzer tasarıma yer veren ev sahibimiz, etrafı kuşatan sandalyelerde de koltukların devamını sergilemeye çalışmış.

İnce zevki yansıtan perdeleri, şık aksesuarları ve sürpriz köşeleriyle sizleri karşılayacak bir ev burası! Bütün karelere bakarken dikkatli olmanızı öneririz.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @home_number31

Buyurun konuk olalım.