"Benim tarzım Şeymikçe" diye sözlerine başlayan Şeyma Hanım'ın konuğuyuz. Sıra dışı görünümleri seven ev sahibimiz, eklektik ruhun her köşeyi şenlendirdiği evinde bizleri ağırlıyor.

Ev sahibimizin profesyonel mesleği yazılım üzerine. İşten bir kaçış olarak sığındığı dekorasyon işleri zamanla en büyük hobisi haline gelmiş. Her defasında yeni bir değişiklikle evini tanıştırmış.

Renkleri, desenleri ve anısı olan objeleri çok seviyor ev sahibimiz. Bu sevgiyi de eve girer girmez anlayabiliyor insan.

Nötr renklerden ziyade enerjisi yüksek tonlar, kendilerine alanlar seçmiş: Bir duvardan turuncu seslenmiş ötekinden de mavi. Doğal tonların en sevileni yeşil de mobilyaları kuşatmış.

Sesini çıkarmayı seven renkler uyumsuz olduğunda çok göz yorar! Bunu bilen ev sahibimiz arada kullandığı bej ve vizon gibi nötrlerle dengeyi sağlamış.

"Her obje güzeldir ama nostaljik olanlar en güzelidir" felsefesinin benimsendiği evde boş bir köşe bırakılmamış. Maksimalist bir tavırla yerlerini bulan objeler evin kendine has havasını ortaya çıkarmış.

Evimiz büyük olduğu için her alanı anlatmak zor. Bu yüzden her odayı ve detaylarını gözlerinize bırakıyoruz.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @seymikinblogu

Buyurun konuk olalım.