Şimdi sizlerle Ebrunur Hanım'ın evine konuk oluyoruz. İstanbul' da yaşayan ev sahibimiz Kimya mühendisi. Mesleğinden bağımsız olarak hobi edindiği işi de dekorasyon!

Ev sahibimiz evden çalıştığı için ortamının onu motive etmesini istemiş. Çözümü de sevdiği renk ve stilleri bir araya getirerek bulmuş.

Ebrunur Hanım'ın kendisi gibi mühendis olan eşi de evin dekorasyonunda aktif görev almış. Yetenekli ikili, evde kullanılacak mobilyaların çizimlerinden diğer detaylarına kadar her şeyle bizzat ilgilenmiş.

Tarz olarak modern stilin öne çıktığı evde İskandinav esintileri de kendini göstermiş: Uyumlu renk paleti ve konforlu mobilyalar her iki stilden de izler barındırmış.

Gri, siyah ve beyaz üçlüsünden yararlanan Ebrunur Hanım hareketliliği kırmızı ile sağlamış. Sadece vurgu detaylarda kullanılan canlı kırmızı tonu bütün alanın enerjisinin yükselmesini sağlamış.

Mobilyalarda kendini gösteren gri tonu çok sevilince ev sahibi ve eşi almış eline fırçayı duvarların bir kısmını da griye boyamış. Duvarların üstüne gelen ayna ve diğer objelerle de ortam daha ilgi çekici hale gelmiş.

Evinin her alanına aynı özeni gösteren ev sahibimiz salonundan, banyosuna kadar her bölümde sevdiği renk ve tasarımlardan ödün vermemiş.

Beyaz ve gri her odada mutlaka kendine yer bulmuş. Ev sahibinin tasarımlarıyla şekillenen mobilyalar da tıpkı renkler gibi bu alanları kuşatmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ebrushhomedesign 

Buyurun konuk olalım.