Aylar önce size bir hikaye anlatmıştık. Eski mutfağını boyayıp yepyeni hale getiren, ama taşınmak zorunda kalınca o mutfakta hiç zaman geçiremeyen birinin hikayesini... İşte şimdi de, bu hikayenin devamında sıra!

Yeni evine taşınan ev sahibimiz, burada da boş durur mu? Yeni evini de, kendine has dokunuşlarla 'biricik' hale getirmeyi başarmış.

Bitkileri oldum olası seven ev sahibimiz, yeni evde bu sevginin dozunu artırmış da artırmış: Evin her odasında, en az bir bitki baş köşeyi kapmış. Bitkilerin şarkı söylemediği hiçbir köşe şarkı bırakılmamış.

Bohem stilin kendini gösterdiği dekorda, beyazın ferahlığı geniş alanları kaplamış. Ortama sıcaklık katan ahşap mobilyalardaki kahverengiler ve belli belirsiz görünen siyahlarla da, uyumlu renk paleti tamamlanmış.

Salondaki şöminenin etrafını saran boy boy bitkiler, bu alanı adeta botanik bahçesine döndürmüş. Botanik bahçesinden hallice bu alana eklenen eskitme ayna ve pampas otları da, salaş dekorun ayrıksı çizgilerinden...

Eski evden kurtarılan yeşil buzdolabı ve bulaşık makinesi, yeni mutfağa pek bir yakışmış! Ev sahibimizin kendi boyadığı bu eşyalar, siyah ve beyaz ortaklığındaki mutfağa capcanlı bir hava katmış.

Tezgah aralarında kullanılan siyah-beyaz seramikler, zemindeki halıyla bütünlük kazanmış. Mutfak masası da, kullanılan fon perdeyle. Bu şekilde, mutfaktaki küçük eşleşmeler, uyumlu büyük parçayı yaratmış.

Yine ev sahibimiz tarafından yenilenen yatak odası , alışılmadık bordo tonunun kendini gösterdiği banyosu ve sürpriz köşelerle dolu bir ev burası! 

Fotoğrafları arasında gezinirken keyif alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @yesilesintisi

Buyurun konuk olalım.