Nostalji, modern ve naif ruhlu country...Şimdi konuk olacağımız evin içinde, bu üçünden de fazlasıyla var.

Dubleks planlı evin dekorasyonundan önce iç mekan ile ilgili konuşmak lazım. Çünkü detaylar o kadar sıcak ki! Tavanlarda kullanılan ahşap lambriler ve kütükler, bütün evi otantik bir hale bürümüş.

Ahşabın bütün iç mekanı donattığı evde, Nazan Hanım bu sıcaklığı koruyacak parçalar seçmeye özen göstermiş: Hem modern tasarıma sahip hem de countrynin zarafetini alan parçalar...

Salon ve yemek odasını aynı ortamda buluşturan katta, evin ruhunu tam olarak yansıtan renkler kullanılmış. Moderni yansıtan gri, counrtynin romantikliğini öne çıkaran pastel pembe ve ışıltı sağlayan pirinç materyaller.

Rahatlık konusunda tam notu alan salonda, yumuşak dokulu bir köşe koltuk kullanılmış. Geniş alanı kaplayan bu parça, koltuk üstündeki çokça kırlent ve şalla birlikte daha bir rahatlamış.

Salonun biraz ötesinde yaratılan yemek bölümü, tam olarak modern ile countrynin harmanı. Yemek masası ve sandalyeler modernden, zarif görünümüyle ortama şıklık katan konsol da countryden!

Antik beyaz renginin, lükens ayaklarla tamamlandığı konsol, ortasında duran camlı bölümü ve üstündeki tablolarla, ortamın başrolü gibi.

Evin bir üst katını da çocuklarına ayıran Nazan Hanım, bu bölümü de pastel renkler ve ahşapla kuşatmış. Keyif seviyesi yüksek bu alan, ev sahibinin zevkiyle de birleşince, çocuklar için oldukça eğlenceli bir ortam yaratılmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlardan ve sürpriz köşelerden karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @nazans_home

Buyurun konuk olalım.