Şimdi sizlerle Ceylin Hanım'ın evine gidiyoruz. Bahçeli bir evde yaşamanın avantajını kullanan ev sahibimiz, her alanı huzur mabedine çevirmiş.

Koca evimiz, moderni de seviyor ama favorisi daha çok nostalji hissi veren esintiler! Biraz klasik biraz da rustik...

Evin salonu daha çok klasik stilden besleniyor. Ama o kadar gösterişli bir şekilde değil. Daha çok nostaljik bir klasik: Kahverengiler, kremler ve vizonlardan oluşan bir klasik stil. 

İşin içinde iddialı bir renk tonu yok. Sadece bazı detaylarda beliren altın dokunuşları var. Bir de avizelerden yansıyan kristaller. 

Genel olarak toprak tonlarının kullanıldığı bu alanda, dekorun renk paletine hareket katan bir parça var. Aynı zamanda dekorun da yıldızı: Duvarı kaplayan büyük bir tablo. Duvar dekorunda kullanılan bu tablo, içindeki yeşil çizgilerle renkleri canlandırmış, tasarımıyla da salona sanatsal bir hava katmış.

Salondan sonra uğradığımız mutfak, her detayıyla kendini rustiğe teslim etmiş. Sıcak bir ambiyansa sahip bu bölüm, beyaz, kahverengi ve kırmızı ile renklenmiş. Mutfak dolaplarında kullanılan beyaz ve kahverengi ortama sıcaklık katarken, kırmızılar da dekorun enerjisini yükseltmiş.

Kullanışlı bir mutfağa sahip olan Ceylin Hanım, u tipi adalı mutfağın bir kısmını hazırlama bir kısmını da yemek bölümü olarak ayırmış: Pencere önünde yaratılan yemek bölümü, ektra dolapları, muhteşem manzarası ve televizyon köşesiyle oldukça keyifli!

Manzara demişken evin harika bahçesinden bahsetmeden de olmaz. Hem evin içinde kış bahçesi olarak kullanılan hem de dışında havuzu olan iki bahçesi var bu evin! İkisi de oldukça özenli.

Kış bahçesinde mavi ve hasırla şeklini kazanan sıcak bir kahvaltı köşesi var. Dışarıdaki bahçede de kamelya, hobi evi ve huzur saçan farklı köşeler.

Fotoğrafları arasında gezinirken her detayına dikkatle bakacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ceylininhouse 

Buyurun konuk olalım.