Açık renk tonları ve pastellerle kuşanmış, masalsı bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Mehtap Hanım, açık konsept evinde insana huzur veren bir dekor yaratmış.

Birbirinden uzun koridorlarla ayrılan evde, tüm alanda soft renk paleti hakim: Beyazlar, bejler ve açık griler; pastellerden pembe ve mavilerle birlikte!

Renklerle oldukça sakinleşen konuk evimiz, konfor konusunda da çok ısrarcı. Pofuduk koltuklar, zeminde yumuşacık duran shaggy halılar ve yer yer karşılaştığımız peluşlar... Bütün yumuşak materyallerden beslenen dekor, rahatlık için kaçınılmaz bir bölge gibi!

Yumuşak materyaller büyük alanları kuşatmakla da yetinmemiş üstelik: Avizede, kırlentlerde ve kullanılan aksesuarlarda da, hep bir yumuşak doku kendini göstermiş.

Duvar dekorlarına ayrı bir önem veren Mehtap Hanım, duvarların bir kısmını organik görünümlü taşlarla ördürmüş. Boş kalanları da ferah renk tonlarıyla renklendirmiş. Tabi bu da yetmeyince, devreye tablolar ve mistik panolar girmiş.

Kafamızı şöyle bir çevirdiğimizde karşılaştığımız mutfak, hem salonun içinde hem de ayrı bir alanda: Amerikan tipi yarım adalı mutfak, salondan aldığı renkleri, doğal taşlarla buluşturmuş.

Tezgah aralarında kendini gösteren doğal taşlar ve yine doğallık saçan tezgahla, bu alan oldukça sıcak. Lambri tasarımlı dolap kapaklarının da işin içine girmesiyle, biraz da nostaljik!

Evin iç mekanlarında yaratılan masalsı ortam, dış alanlara gelince de eksilmeden devam etmiş. Evin modern şıklıktaki kış bahçesi ve yemyeşil açık alanı, göz alıcı detaylarla evin şanını olduğu gibi devam ettirmiş.

Bu evin detaylarına girecek olsak, yazı uzar da uzar! Bu yüzden birçok şeyi, gözlerinize bırakıyoruz.

Her köşesinde bir sürprizle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @daldals_life

Buyurun konuk olalım.