Dekorasyon işine profesyonel anlamda gönül vermiş Cansu Hanım'ın konuğuyuz. Lüks ve kaliteyi her detayında öne çıkaran ev sahibimiz, pek sevdiği üç tarzı birleştirmiş: Modern, klasik ve art deko!

Üç tarzında yer aldığı salon, serin renklerin etkisi altında! Gri tonlarının metalik yansımalarının yer aldığı bu alanda, yansıyan diğer tonlar da, nötrlerin çok sevilenleri bej ve vizon.

Bir yandan kıvrımlı diğer yandan da keskin hatlara sahip olan kapitone koltuklar, tam olarak salonun ruhunu yansıtıyor: Alımlı ve sofistike!

Tasarım olarak modern olan salona, eklenen kruvaze perdeler ve şık aksesuarlarla klasik esintiler de katılmış. Ama bu da yetmemiş! Yansıyan yüzeylerden yapılmış tamamlayıcı parçalarla, işin içine art deko da karışmış.

Hatta art deko, o kadar sevmiş ki ortamı, yemek bölümüne gelince ipleri ele geçişmiş: Baklava aynalarla kuşatılan duvarın önüne, kaliteli detaylarla çevrilmiş masa ve sandalye, üstlerine de göz alıcı bir avize...

Salondaki etkiyi evin diğer alanlarına da yayan Cansu Hanım, evin odalarını birbirine bağlayan koridorlarda da farkını göstermiş.

Siyah, beyaz ve ginin ağırlıkta olduğu bu bölümlerde, çizgili duvar kağıdı ve aynaların sofistike buluşmasından faydalanılmış.

Koridordan sonra bizi karşılayan mutfakta da, farklı bir duvar dekorasyonuyla alan çekici hale getirilmiş: Griye boyanıp sonra da çıtalarla mimari bir etki kazanan mutfak duvarı, önüne yerleştirilen masa ve pleksi sandalyelerle, mutfağın cazibesi yüksek köşesini oluşturmuş.

Temposunu hiç kaybetmeyen Cansu Hanım, yatak odası ve çocuk odasında da, dekorasyon konusundaki ilgi ve bilgisini fazlasıyla göstermiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz detaylarla buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @exclusive_gelin 

Buyurun konuk olalım.