Şimdi sizleri kocaman bir eve götürüyoruz. Evimizin sahibiyle yıllar öncesine dayanan tanışıklığımız var. Yıllar önce uğradığımız evinden taşınan ev sahibimizi, yeni evinde de ziyaret etmesek olmazdı!

Dubleks planlı yeni evin giriş katında geniş bir yaşam alanı var. Salon, yemek odası ve mutfağın bir arada olduğu bu alan, doğrudan bahçeye açılıyor.

Eski evden çok sevdiği eşyalarını yeni evde de kullanan ev sahibimiz , burada da country stilin zarif ruhunu yansıtmış. 

Oturma alanında kullanılan vizon tonlarındaki kapitone koltuklar, sıcak ortamı pekiştiren ahşap orta sehpa ve şömine ile tamamlanmış.

Yemek bölümünde de benzer seçimler yapan ev sahibimiz, bu defa ahşap yemek masası ve etrafında dizilen zarif sandalyelere yer vermiş.

Yemek masasından karşıya bakınca bizi karşılayan mutfaksa, sıcak alanın en yeni köşelerinden.

Eve yerleştikten sonra mutfak adası ile dekore edilen bu alan, zamanla yerini u-tipi tasarıma bırakmış.

Shaker kapaklı dolapları, pencere kapaklı dolaplarla buluşturan bu mutfağın, asıl dikkat çekici kısmıysa tezgah arası: Ankastre arkasındaki bölümü aydınlatan mozaik aynalar, hem mutfağın hem de genel dekorun farklılaşmasını sağlamış.

Koca evin her yerini anlatmak çok zaman alır ama size kısaca nelerle buluşacağınızdan bahsedelim: Her odayı özelleştiren şık aksesuarlar, özenle dekore edilen yatak odası, ilham dolu banyolar ve mükemmel dış görünüm...

Bütün karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @home_cns

Buyurun konuk olalım.