Şimdi sizleri beyazlar içinde bir eve götürüyoruz. Ev sahibimiz Mehtap Hanım'a göre "beyaz her zaman sevilebilecek bir renk, ondan sıkılmak mümkün değil ve dekorda mutlaka olmalı"!

Beyazı çok seven ev sahibimizin, her yeri bu ferah renkle donatması da gayet doğal...Tabi ortamın monoton sıkıcılıkta olmaması için de gereken önlemler alınmış.

Dekora doğal sıcaklık katan ahşap tonları ve metalik bakırlarla, beyaza kontrast yaratılarak istenen hareket sağlanmış.

Açık planlı bir yaşam alanına sahip olan ev sahibimiz, salonu ve mutfağı iç içe olanlardan. Kullanım açısından ona kolaylık sağlayan bu tasarım, çok yer kaplamayan parçalarla da birleştirilerek daha işlevsel hale getirilmiş.

Açık planlı yaşam alanında ortak nokta yemek masasına ait! Oturma bölümü ile amerikan mutfak arasında kullanılan bu masa, hem iki alanı birbirine bağlamış hem de alanda üçüncü bir köşe yaratmış.

Amerikan mutfakta kullanılan mutfak adası da evin bir diğer masası. Hem hazırlık hem de yemek yeme bölümü olarak kullanılan bu ada, kalabalık toplantılarda açık büfeye dönüşüyor.

Modern stilden ilham alan ev sahibimiz, çocuk odası ve banyosunda da bu stili yaşatmış.

Çocuk odasında pembe ve griyi, banyoda da diğer nötr tonları beyazın yanına konduran Mehtap Hanım, bu alanlarda da oldukça ferah ve keyifli görünümler yaratmayı başarmış.

Sürpriz detaylarla karşılaşacağınız evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instgram adresi: @mehtap.k17

Buyurun konuk olalım.