Konforlu ve sağlıklı bir ev için ısının belirli bir seviyede olması gerekiyor. Çok aşırı sıcak bir ortam sürekli uykunuzun geldiğini hissettirebilir. Soğuk bir ortam ise hem kendinizi rahat hissetmenizi engeller hem de hastalıklara davetiye çıkarır. 

Akıllı oda kumandalarıyla bu duruma kolay bir çözüm bulmak mümkün. Oda kumandası kullanarak kombinizin sıcaklık dengesini rahatlıkla otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Kış aylarında evinize geldiğinizde evin ısınmasını beklemek can sıkıcı bir durumdur. Bosch Termoteknoloji, oda kumandalarının coğrafi konumu algılama özelliği sayesinde dışardan evinize yaklaştığınızda siz gelmeden önce eviniz ideal sıcaklığa kavuşur. Böylece evinize geldiğiniz an, sıcak ve huzurlu bir ortam ile karşılaşırsınız. Ancak evinize uzak olduğunuzda kombiniz boş yere çalışmaz. Bu sayede ısıtma cihazının gereksiz yere çalışması önlenerek faturanızın kabarması engellenmiş olur. Aynı şekilde Bosch Termoteknoloji, oda kumandası da ısı kontrolünü sağlayarak ihtiyaç olmadığı zaman yakıt kullanımını önler. 

Üstelik yeni nesil teknolojinin öncü markaları arasında yer alan Bosch Termoteknoloji, kombi oda kumandası kombinizin performansını maksimum seviyeye getirir. Böylece az yakıt ile çok verim elde edilir.