Klasik stilin tüm şıklığıyla sergilendiği bir dekora uzanıyoruz. Ev sahibimiz Ebru Hanım, spor görünümler yerine biraz daha ağır başlıları seven biri. İşin içine gösterişli detayları katmak isteyenlerden.

Ev sahibinin dekore ederken çokça uğraştığı yerlerden birindeyiz. Burası evin salonu!

Mavi ve bej tonlarının kullanıldığı salonda, detaylarda yer alan altın ve gümüş yansımalarıyla dekorun çekiciliği artırılmış.

Seçilen renklerin çok sakin durmaması adına, kullanılan her ton parlak dokularla buluşturulmuş. Bu şekilde, hem salonun ışıltısı artmış hem de renkler daha belirgin olmuş.

Dokularda parlak yüzey tercih eden Ebru Hanım, tamamlayıcı parçalarında da bu seçiminden vazgeçmemiş: Ayna ve camla parıldayan vitrin ve konsol, bu konuda oldukça iyi örneklerden.

Dekorun mobilyaları tamam ama eksik bir şey var! Bu eksikliği mimari detaylarda bulan ev sahibimiz, duvarlarında çıta görünümü tercih ederek ortamın klasik ruhunu pekiştirmiş.

Çıtalardan sonra da duvarlar rahat bırakılmamış tabi! Boş alanlara cazibe katan dekoratif aynalar ve metal duvar saatiyle dekor tamam hale gelmiş.

Salondan sonra sıra mutfağa geldiğinde ortam biraz daha modern ruhta: Saman sarısı tonlarındaki ahşap, siyah ve beyazla kombinlenmiş. Bu haliyle hem doğal bir görünüm sağlanmış hem de uyumlu.

İçinde çokça şık detayı bulunduran evimizi daha fazla anlatmak yerine biraz da işi gözlerinize bırakalım. Ama önce şuraya bir not:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ebru_ozcan_35

Buyurun konuk olalım.