Şimdi sizleri Malatya'ya, klasik şıklığın yansıdığı bir eve götürüyoruz. Ev sahibimiz, kendini evine adayanlardan. Bir yandan dekorunun dört dörtlük olması için uğraşıyor. Diğer yandan da müthiş sunumlarıyla etrafındakileri mutlu ediyor.

Konuk evimizin ışıl ışıl bir alanıyla başlayalım. Burası, klasik ruhun esintileriyle donatılmış salon. Krem tonlarının, vizon ve kahverengilerle karıştığı bu alanda, her şey oldukça uyumlu.

Klasik şıklık gösterişi sever! Bunun farkında olan ev sahibimiz, dekorunu gösterişli hale getirecek hiçbir detayı es geçmemiş: Gold dokunuşlar, ışıltılı yüzeyler ve parlak dokular.

Gösteriş konusunda salonda önemli paya sahip alitalyan perdeler, hem tasarımları hem de parıldayan görünümleriyle pek ilgi çekici. 

Her detayın ince ince araştırıldığı evde, gösterişli tek yer salon değil. En az salon kadar ışıldayan banyo, alışılmışın dışında bir duşakabin tasarımıyla karşımızda: Gold rengiyle kaplanan duşakabin, beyaz ve siyahın buluştuğu banyoya hem kaliteyi hem de lüksü getirmiş.

Beyaz ve siyahın kontrastını yansıtan mutfak, içindeki mavi ve zeytin yeşiliyle, diğer alanlardaki klasik şıklığı biraz daha sıcak bir ambiyansa dönüştürmüş. 

Her köşesinden ilham alacağınız evimizle sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @kelebegin_renkleri

Buyurun konuk olalım.