Şimdi sizleri, içinde çokça emeği barındıran bir tadilat hikayesine götürüyoruz. Hikayemiz, ev sahibimiz Merve Hanım ve eşinin ilk evlerine taşınma heyecanıyla başlıyor.

Evlendikten sonra yaşayacakları yerin her detayıyla hayal ettikleri gibi olmasını isteyen ev sahiplerimiz, oldukça çaba sarfetmiş: Yorucu tadilat sürecine göz yumulmuş, evdeki her parça teker teker aranıp bulunmuş.

Evin kırıp dökme faslını sabırla karşılayan Merve Hanım, bu işlemler bittikten sonra dekoru için kostümler seçmeye başlamış. Kendisi ve eşinin önceliği aydınlık bir görünüm olduğu için renk seçme kısmında işleri zor olmamış. Bu aşamada, açık renk tonlarının ferahlığına başvurulmuş.

Tarz olarak ne spor ne de klasik olmak isteyen ev sahibimiz, farklı tarzları evindeki alanlara yayarak bu konuda çeşitliliği sağlamış: Salon ve yatak odası klasik şıklığa bürünmüş, mutfak countrye, oturma odası da modern stile...

Evin genelinde seçilen açık renklerin sıkıcı bir görünüm yaratmaması için her alanda dikkat çeken ayrıntılar da unutulmamış: Salonda duvarın biri koca aynayla kaplanmış, mutfakta araya gri katılmış, yatak odasında da morun cazibesine başvurulmuş.

Evinin her alanına aynı derecede özen gösteren Merve Hanım, banyosu için de oldukça uğraşmış. Bu alana dahil olacak her parçayı kendi seçtiği gibi, tasarımında da bizzat kendisi konuşmuş.

Mutfağın bir kapı ötesinde duran keyifli balkonu ve sürpriz köşeleriyle de sizi karşılayacak evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagra adresi: @mervesbloogg  

Buyurun konuk olalım.