Şimdi sizleri Rümeysa Hanım'ın şık olduğu kadar eğlenceli evine götürüyoruz. Bu evin çocuk odasına daha önce konuk olmuştuk . Bu defa da tamamına bakalım dedik. Hem çocuk odası da değişmiş! Onu da bir görmüş oluruz.

Biraz modern biraz İskandinav stilden esinlenen konuk evimiz, hiçbir şekilde natürellikten uzaklaşmak istememiş. Ortamda doğal sıcaklık yaratacak her obje saygıyla karşılanmış, doğallıktan uzak olanlarsa bir güzel uğurlanmış.

Evin renk paleti, kontrastın doğal materyallerle buluşturulması üzerine kurulmuş: Siyah ve beyazın kontrastına, ahşap ve cam gibi dokular katılarak hem modern hem de doğal bir görünüm yaratılmış.

İki çocuk annesi olan ev sahibimiz, dekoru için eşya seçerken çocuklu evde şu olmalı ya da şu olmamalı kriterlerini kulak ardı etmiş. Çünkü ona göre, dekor sevilen ve rahat edilen parçalar olduğu zaman keyifli hale geliyor. Bu yüzden de, ne seçtiği renklerde tereddüt etmiş ne de yemek alanını dolduran zarif cam masasında.

Salonunda kullanılan objelerin yarattığı kompozisyona önem veren ev sahibimiz, otantik görünümlü orta sehpasını hasır avizeyle tamamlamış, Duvar dekorunda da çerçevelerin yarattığı modern görünümden faydalanmış.

Rümeysa Hanım'ın evini gezerken çok şık modern mutfağına ve her yerini kendi el emekleriyle donattığı çocuk odasına da denk geleceksiniz. Çocuk odasında kullanılan birçok ahşap oyuncakta bizzat kendi el emeği bulunan Rümeysa Hanım, çocukların ahşapla temasını oldukça önemsiyor. Çünkü doğadan çağrışımlar yapan bu materyal aynı zamanda oyun oynarken tehlike de arz etmiyor.

Şimdi sizleri bu harika detaylara sahip evimizle buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @eymenandela

Buyurun konuk olalım.