Serin dekorunu daha bir ferahlatan bir evin konuğuyuz. Evimize daha önce uğramıştık . Ev sahibimiz Betül Hanım, bizi daha önce ağırladığı salonunda değişiklikler yapmış: Eşyalar birbirlerinin yerini kapmış, Eski salondaki patchwork halı da, sade bir tasarımla değiştirilmiş.

Modern ile art dekonun buluştuğu salonda metal, ahşap, modern renkler ve cesur tonlar bir arada kullanılmış. Sakin tonlara karışan zümrüt yeşili ile art deko yansımalar sağlanırken, metal ve ahşapla da ortamın modern detaylarına yer verilmiş.

Art deko esintileri yansıtan sadece zümrüt yeşili değil! Salonda kullanılan orta sehpa ve duvar dekorlarıyla da bu ruh öne çıkarılmış: Işıltılarıyla ortamı aydınlatan aynalar aydınlık sağlama konusunda da spotlara oldukça yardımcı olmuş.

Salonun modern detaylarını oluşturan metal avize ve sandalyeler, ahşap yemek masası ve tv ünitesiyle birlikte sunulmuş. Konforlu ve zarif koltukları tamamlayan bu parçalar, dekora şıklık katarken sıcak kalabilmeyi de başarmış.

Farklı objelerle zenginleşen duvarları, uyumlu renkleri ve şık detaylarıyla sizi karşılayacak bu dekordan ilham alacağınız çok nokta var.

Salon dekorunun yanında evin diğer alanlarından da sürpriz karelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @myhomedeco_

Buyurun konuk olalım.