Daha önce konuk olduğumuz evleri öylece bırakıp gitmiyoruz. Sürekli takipteyiz ve bir değişiklik gördüğümüz an, tekrar kapılarında oluyoruz. Şimdi ki evimiz de onlardan. Aylar öncesinden buraya konuk olmuştuk. Ama dekorasyon konusunda gayretli ev sahibimiz Kübra Hanım, değişiklikler yapmış. Bu yüzden yeni dekor yeni ev deyip soluğu orada aldık.

Kübra Hanım'ın yeni dekorundaki değişiklik, evinin bütün aurasını bambaşka hale getirmiş. Eskiden düz olan duvarlarından birini almış çekici mi çekici bir mavi tonuyla renklendirmiş. Laciverte çalan bu tonu öyle olduğu gibi de bırakmamış! Çıtalarla çerçeveler yaparak bu alanı, mimari bir görünüme bürümüş. Bu da yeterli gelmeyince üstüne bir de Frida'nın özgür ruhunu katmış. Ne de iyi yapmış...

Bu evi hatırlayanlar, buranın ruhunda pozitifliğin olduğu biliyordur. Bu evde seçilen renkler, kullanılan mobilyalar ve ortamın ruhunu tamamlayan bütün aksesuarlar hep olumlu hava için seferber.

Renklerde sakin ve canlı tonların uyumu var. Mobilyalar konforlu ve doğal. Aksesuarlar da özgün ve sıcacık. Çünkü çoğunda ahşabın doğallığı hakim. Zaten ahşap deyince Kübra Hanım için akan sular duruyor. Kendisi pek bir seviyor bu sıcacık materyali.

Orta sehpasında, yemek masasında ve evinde kullandığı birçok aksesuarında ahşabı kullanmaktan hiç çekinmiyor. Pek de iyi yapıyor! Çünkü ortamdaki keyifli dekorun önemli nedeni bu ahşaplar.

Kübra Hanım'ın ferah ve sakin mutfağıysa küçük mutfak dekorasyonu konusunda örnek olabilecek kıvamda. Küçük alanı ferah gösterecek renkler ve kullanışlı parçalarla bu alandan da ilham alacağınız detaylar var.

Evimizden karelere geçmeden önce takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresini şöylece bırakalım: @dekorz_blog 

Buyrun konuk olalım.