Biraz art deko, biraz klasik, biraz da modern.. Bu sofistike evde farklı tarzlar bir arada. "Bu daha başlangıç" diyen ev sahibimiz tam bir dekorasyon aşığı. Büyük bir zevkle evinin her detayıyla kendisi ilgileniyor ve ekliyor: "bulunduğum şehirde seçenekler kısıtlı olmasa daha neler yaparım".

Koca bir evi dekore edip, her odasında renk ve stil uyumu olmasa da, bütününde ortak bir dil yakalamak hiç de kolay bir iş değil. Ev sahibimiz farklı stillerle oynamayı sevse de, evine kendisine ait bir ses de kazandırmıyı başarmış.

Dekor deyince, elbette renkler önemli. Ev sahibimiz salonda mavinin sakin ve zengin bir tonunu öne çıkarmış, nötr tonlarla da dengelemiş. Salonda mobilyalar klasiğe modern bir yorum getiren parçalar. Metal ayaklı sehpalar bu avangart seçimlere modern bir yüz katmış. 

Bu sofistike evin elbette ışıltıya da ihtiyacı var. Bu noktada zarif kesimli aynalar imdada yetişmiş. Aynalar pek çok yerde: Antrede, banyolarda, salonda, mutfakta.. Evin pek çok köşesinde bazen duvar dekorasyonunda, bazen dolap kapaklarında farklı kesimde aynalar dekora şık bir dokunuş katmış.

Mutfak hem zarif, hem de gösterişli bir dekorasyona sahip. Mutfakta kullanılan avizenin tasarımı, ayna kapakların üzerindeki lazer kesim detay ile uyumlu. Bu geometrik formlar art deko esintileri geleneksel tasarımla buluşturmuş.

Müzik odasından, oturma odasına, şık banyolardan, ferforje sedirli keyif köşesine evin pek çok odası, çok fazla fikir dolu bölümü var. Mobilyaların bir kısmı yeni. Oturma odası koltukları gibi bazısı da eskilerin yeniden değerlendirilmiş halleri.

Ev sahibimizi Instagram'da ziyaret etmek isteyenler @ev.dreamhouse 'u takip edebilirler. 

Mobilyalar Şanlıurfa Saraçoğlu Mobilya'dan. Salon halısında tercihini Şanlıurfa Ecem Halı'dan yana yapan ev sahibimiz banyo halısında da Vivense'yi tercih etmiş.