İki çeşit insan var. Biri, bu ev gibi yıllara yenik düşmüş bir eve girer girmez, hemen kendini bir sonraki eve atmak istiyor. Diğerinin ise gözü parlıyor. Belki şimdilik güzelliği göremiyor ama, potansiyelinin farkında.

Ev sahibimiz Hilal hanım bu ikinci gruba dahil. Bu evi yenilemeye karar verdiklerinde, komple bir evi yıkıp yeniden yapma fikri çok heyecan verici olmuş ve tabi araştırmalar başlamış.

Ev sahibimiz genç, modern bir ev tasarlamak istemiş. Siyah-beyaz her zaman favorisi. Zaten evinin neredeyse her köşesinde bu ikili baskın durumda. 

Mutfak, yıkılıp baştan yapılmış. Yeni planda bolca dolap, ankastre beyaz eşyalar ve bolca açık raf var. Donuk bir ev istememiş Hilal hanım. Her odasında dekorunu kişiselleştirdiği pek çok dokunuş var. Mutfakta açık raflar üzerinde sergilediği aksesuar ve dekoratif mutfak aletleri; salonda panolar, posterler, oturma odasında çeşitli renk ve desenlerde kırlentler, koltuk şalları ve daha neler neler..

Evde fazla renk yok. Modern çizgiyi korumuş. Nötr renklerin pek dışına çıkmamış Hilal hanım. Ama dediğimiz gibi bu sadelik anlamına gelmiyor. Zaten detaylarda bolca hareket var!

Konforun ön planda olduğu, genç ve modern bir ev dekore etmek isteyenlerin bu keyifli evden alacağı güzel fikirler var. Devamını detaylara bırakalım. Başlamadan önce Hilal hanımı @dekorshome Instagram hesabından da takip edebileceğinizi hatırlatalım. Buyrun konuk olalım..