Krem aslında suskun, nötr bir renk. Ama bu evdeki gibi koyu renkli zemin üzerinde kullanıldığında sade ve iddialı bir his kazanmış. Ev sahibimiz kontrast renklerin birbirlerini öne çıkarma etkisinden, evinin pek çok detayında faydalanıyor. Az ve öz ile büyük işler başarıyor.

Ana renkler oldukça sade. Dokular düz. Geçişler tek bir rengin nüansları şeklinde. Salonda krem ana renk, kolaylıkla yeni aksesuarlar eklemeyi sağlıyor. Bakır detaylar da, siyah ve gri de dekora çok yakışıyor.

Duvarda 3 parçalı sade aynalar var. Berjer yanında da aynalı bir dolap kullanılarak dekora ışıltı katılmış. Mumlar, şömine gibi şeyler dekora keyif katan öğeler. Aksesuarları severek kullanmış ev sahibimiz.

Yatak odasında aynaların ışıltılarına ve alanı genişleten etkilerine yer verilmiş. Payetli kırlentler, peri ışıklar ve örtüleri ile içi ısıtan bir havası var.

Ayna tepsiler, şamdanlar, kristal objeler ve aynalı aksesuarlar.. Dekorunda ışıltı severlerin bu şık evden alacağı iyi fikirler var.

Ev sahibimizi Instagram hesabı @interior_soz 'dan takip edip, dekorunun sık sık değişimine de tanık olabilirsiniz. Buyrun konuk olalım..