Emel hanım, kurduğu birbirinden yaratıcı sofralar, kahve sunumları ve tabi sürekli değişim içinde olan dekorasyonuyla Instagram hesabından binlerce kişiye ilham perisi oluyor. 2 çocuklu bir evde estetiğe, tasarıma gösterilen bu özene, üşenilmeden hazırlanılmış o sofralara inanmak güç. Ama bunları hazırlamak Emel hanım için büyük keyif..

Daha önce evine konuk olduğumuzda evinde mor ve yeşil bir takım, renkli aksesuarlar seçmişti ev sahibimiz. Eşi mobilyacı olunca ev bir değişim daha geçirdi. Beyazlara büründü. Beyazların kullanımı oldukça zor. Evde iki çocuk olduğunu unutmamak gerek.. 

Ev parça parça yenilenmiş. En son değişen koltuk takımı. Avize ve birkaç aksesuar eksiği de tamamlanınca tamamız diyor Emel hanım. Tabi ne kadar süreliğine? Çünkü halılarında, perdelerinde, duvar dekorasyonu ve aksesuarlarında sık sık değişiklik yapmak en büyük keyfi.

Yeni dekorasyon ışıltılar, çarpıcı, güçlü renkler ve kaliteli malzemelerin çevresinde tamamlanmış. Aksesuarların her biri ayrı şık. Halı ve kırlentlerde parlak kumaşlar, kadife kumaşlı kanepeler tercih edilerek bu şıklık tamamlanmış. Klasik dekorasyona geometrik çizgilerde orta sehpa, metal sandalye gibi dokunuşlar modern esintiler katmış.

Emel hanımın evine konuk oluyoruz ama henüz rastlamamış olanlar kesinlikle Instagram profiline de göz atmalı. O sofralara, kombinlere ve farklı dekorlara şaşıracaksınız! @emel.batu adresinde. Buyrun evine konuk olalım..