İyi bir dekorasyon büyük bir özveri ve emeğin izlerini barındırır. Her ne kadar cazip olsa da içine girildikçe ince bir işçilik ve sabırlı bir planlama sürecinin bizi beklediği görülür. Çünkü dekorasyon yapılırken estetik kaygı kadar fonksiyonelliğinde ön planda tutulması gerekiyor, bu yüzden uyumun yakalanması biraz zahmetli.

Tavan, zemin, duvar derken tüm bu öğelerde bütünü korumak ve belirlenen çizginin dışına çıkmamak esas olan… Tavanın beyaz renkle boyanmış olması, duvarların dekorasyona uygun bir şekilde kaplatılması, aksesuar seçimi, mobilya tercihi derken bir sürü ayrıntı oluştu bile. Bu yüzden bu dekorasyon sürecinin zorluklarını hafifleten çözümler bulunması gerekiyor. Mesela dekorasyon için belirlenen renklerin uygun bir şekilde kullanılması kısa yoldan çözüme kavuşturabilir. Nötr renkler dekorasyonda karmaşa ortamını yatıştırmak için başarılı bir rol üstleniyor, özellikle de gri...

Gri dekorasyonunuza uyum sağlar ve göze batmaz. Dekorasyon ister avangart stilde olsun ister çağdaş stil hiç fark etmez bütün tarzlara eşlik eder. Çizginiz gri olsun ve bu rotayı takip edin.