Modern stilde dekore ettiği evinin her odasında, aksesuarlarla kolayca değiştirebileceği nötr tonları ana parçalarda tercih etse de, bu nötrleri hiç yalnız bırakmamış Merve hanım.. Evde hayat, mutfağın yemek bölümüne, yemek bölümünün ise oturma alanına açıldığı açık konsept yaşam alanında geçiyor. 

Son dönemde favorisi yeşilin koyu ve derin tonları. Özellikle de zümrüt yeşili bir vurgu renk olarak şahane bir seçim olmuş!

Salonda gri konforlu kanepeler, koyu yeşil tekstil ürünleri ile vurgu renk kazanmış. Koltuk şalları, aksesuarlar, kadife kırlentler ve evin kaliteli hissini tamamlayan mermer zigonlar, yeşilin yer bulduğu detaylar.. Merve hanım yeşili sadece aksesuarlarla değil, bitkilerle de dekora eklemiş. Modern saksılar içinde pek çok farklı ev bitkisi var. Dekora yaşam katan seçimler!

Yemek masası karıştır ve eşleştir felsefesiyle 2 farklı sandalye çeşidiyle tamamlanmış. Pleksi Eames'ler zaten her stil ile uyumlu. Masa başlarında Made.com'dan evin vurgu rengi yeşil sandalyeler kullanılmış. 

Mutfakta ise modern stil dolaplar siyah ve beyaz renk paletinde. Ikea Vittsjö açık raflar depolama alanını arttırırken, Merve hanımın dekoratif olarak da kullanmak istediği sunum elemanlarını sergileme imkanı sağlıyor. Bakırlar bu açık raflar içinde mutfağa sıcaklık katmışlar. Ada üzerine sarkıtlar da yine bakır renkte, modern tasarıma sahip..

Merve hanımın evi ve hayatı Instagram hesabı @merve.ayhan245 'da. Hadi artık sözü eve bırakalım, buyrun konuk olalım..