Zamansız ev tasarımı nasıl olmalı? Sürekli yenilenen ve değişen bir dünyada nasıl bir dekorasyon yapılmalı ki, uzun yıllar estetik, zarif ve bir o kadar da gösterişli olsun? Her zaman zengin ve güncel görünen dekorasyonlar yapmak mümkün, öyle bir dekorasyon yaparsınız ki tarihsiz olur. Bu tarihsiz dekorasyon fikrine klasik stil ile ışık tutalım.

Klasik stil; gösterişli mobilyaların, zengin renk ve aksesuarların uygulandığı bir stil… Geçici dekorasyon fikrini reddeder. Kalıcı tasarımları, stilleri ve renkleriyle uzun yıllar kullanabileceğiniz dekorasyon ortaya koyar. Klasik stil zengin, gösterişli ve sofistike bir görünüm sunar. Eğer altın vurgusu olan dokunuşlardan, varaklardan, geleneksel işlemeli ürünlerden hoşlanıyorsanız bu stil tam size göre. 

Klasik stil, tasarımlarına diğer stilleri de dâhil edebilir ve bu stili geçmişe, şimdiye ve geleceğe uyarlayabilir. Örneğin iskandinav stile ait bir avizeyi, beyaz renkle boyanmış tavana asar ve bunu varaklı taç kalıplama işlemi yapılmış bir ürünle birleştirebilir. Bu sayede, yapılan dekorasyonda uyum sağlanmış olur.