Daha önce evine konuk olduğumuz Özlem hanım, eski dekorasyonunda da sıradışı detaylar kullanmış, özgün bir yaşam alanı oluşturmuştu. Yeni dekorasyonu çağdaş stilde olsa da, kendini bir kalıba uydurmadan, sevdiği şeyleri de eklemekten kaçınmamış ev sahibimiz.

Salonda ana renklerde kullanılmış olan yeşilimsi gri ve beyaz, sarı vurgularla ihtiyacı olan canlılığa kavuşuyor. Halı, yeni dekorasyonda odanın renklerine uyumlu olarak, belli belirsiz desenlerde. Eski dekorasyondaki gibi kontrastı ile dikkat çeken bir halı tercih edilmemiş.

Mobilyalarda yine çağdaş ve modern çizgiler hakim. Yeni mobilyalar alınmamış; eskilerin koltukların renkleri değiştirilip, tamamlayıcı mobilyalar eklenmiş.

Mutfak ve salon, açık konsept bir yaşam alanı sunuyor. Hem birlikte, hem ayrı bir görünüm mevcut. İki oda arası kapı olmasa da, yerleşim ile iki alan birbirinden ayrı bir his oluşturuyor. 

Özlem hanımın evine konuk olduktan sonra daha önceki evine ev gezmemize de göz atmayı unutmayın. Buyrun ev gezmemize başlayalım..