Ayça hanımın İzmir Karşıyaka'da eşi Volkan bey ve oğulları Devin ile beraber yaşadıkları 95 metrekarelik bu bahçeli evin her köşesi nostalji, her köşesi yaşanmışlık kokuyor.

Grafik tasarım okuyan ev sahibimiz, tasarım ve estetiğe ilgisi sadece meslek seçimini değil, hayatının her alanını etkilemiş. Nostaljik bir ruha sahip ev sahibimiz için yaşanmışlık sahibi eşyaların değeri apayrı. Yenisini almak yerine, unutulmuş, demode olmuş parçaları yeniliyor. Kendi de gülerek dediği gibi botox yapıyor, makyajla gençleştiriyor.

Babaannesinin berjerinden, gözden düşüp çöpe atılmış ceviz masa, sandalye takımlarına, dolapların kullanılmayan çekmecelerinden, eski sandıklara evde neredeyse her parça alınıp, yeni bir form kazanmış. Bu nostaljik parçalar, kılıflı, rahat koltuklarla tamamlanıyor. Country stilden esinlenilen evde, tel dolaplar, terekler, pötikare desenli kumaşlar ve pek çok nostaljik detay ile stil başarı ile tamamlanmış.

Malum evleri çok büyük değil, Ayça hanım bazı üretimlerini arkadaşlarına hediye ediyor, bazılarını da satıyor. Instagram hesabından da inceleyebilirsiniz. Buyrun konuk olalım..