Tasarımcı ev sahibimiz Kübra hanımın nostaljik detaylarla dolu evinin her detayı ince düşünülmüş, ev çok zarif ve yumuşak bir atmosfere bürünmüş. Bella Blog Tasarım'da kişi ve markalara kurumsal kimlik ve web tasarım yapan ev sahibimizin işinin sağladığı estetik göz evinde de kendini gösteriyor..

2014 yılında evlenen Kübra hanım, Fransız country stilde evini dekore etmeye karar verdiğinde, çok sevdiği babaannesinin evinden kalan pek çok eşyayı kendi evinde kullanarak babaannesinin anısını evinde yaşatmak istemiş. Babaannesinden kalan bu nostaljik parçalar evin stiline uygun şekilde dönüştürülmüş veya olduğu gibi yer verilmiş. Kök boya halı, avize, ayetli saat, vitrin içi ve konsol üstü aksesuarları, eski radyo, antredeki dresuar hepsi babaannesinin hatırası. 4 berjer de Ankara Siteler'den alınan yeni mobilyalarla beraber yenilenmiş; şimdi salonda kullanımda.

Fransız country'e bayılan Kübra hanım, fazla desen kullanımından kaçınarak çok dingin ve yumuşak bir atmosfer yakalamış. Evin nostaljik aksesuar ve mobilya seçimlerinin de yanında yer karoları, cam kapılar, duvar çıtaları ve mutfak dolapları tamamı ile kendi tasarımı. Bir tasarımcı olarak nostaljik ve kıymetli eşyalara yer veren böylesi keyifli bir ev dekore etmiş olmaktan da çok mutlu. Gezimiz sonunda blogunun linkini de ekledik, göz atmayı unutmayın.. Buyrun konuk olalım..