Burcu hanımın 7 ay önce taşındığı evinde, evliliğiyle yaşıt 15 senelik mobilyaların bazısı yenilenerek, bazısı yeni alanlarda değerlendirerek yerlerini almışlar. 39 yaşında İstanbul Ataşehir'de yaşayan ev sahibimiz, 1 de çocuk annesi.

Mudo'dan esinlenerek özel yaptırdıkları ahşap mobilyalarını değiştirmeden kullanan Burcu hanım, koltuklarında ise sıkıldıkça renk değişimi yapmayı seviyor. Beyaz ve su yeşili kaplanmış koltuklar, detaylı ve zarif hatlara sahip ahşap mobilyaların naturel havası ile de uyum içinde. Duvarlar zengin; odanın stiline uygun olarak bazı duvarlarda duvar kağıdı, bazılarında ise çerçeve, ayna ve tablolarla hareketlenmiş.

Aksesuar kullanımıyla kişiselleştirilmiş bir alan oluşmuş bu evde, insan üzerinde yaşanmışlık hissi bırakan harika detaylar da var. Aksesuarlar tek bir yerden değil, yılların birikimi. Duvar sticker'ları, fotoğraflarla süslü çerçeveler hepsi harika fikirler. Çiçekler açmış kış bahçesi ise sanki evin en keyifli bölümü. Devamı detaylarda, buyrun konuk olalım..