Emine hanım 14 senedir yaşadığı evinde, çocuklarının büyümesi ile beraber bir değişiklik yapmaya karar vermiş. Öncesinde aynı odada kalan oğlu ve kızına ayrı odalar yapmak isteyen ev sahibimiz, evin yapısında bir değişime gitmiş.

Eskiden sadece salon olan alan içine mutfak ters çevrilip eklenmiş; mutfak bölümü ise oğlunun odası olarak değerlendirilmiş. Salondan açılan geniş balkon ise evin içine katılınca, küçük alanda ferahlığın yakalandığı bir plan elde edilmiş..

Dekora gelirsek, Emine hanım her şeyin klasik olanını seviyor. Evini neredeyse baştan aşağı yenilemesine rağmen, klasikten vazgeçmemiş. Mutfak ve salon aynı alanda olunca, mutfak dolaplarında oturma bölümüne uyum sağlayacak şık ve modern bir stil tercih edilmiş.. Yeni mobilya almak yerine, eski mobilyalar altın detaylarla hareketlenen beyaz renge boyatılmış.

Avizeler, altın aksesuarlar, aynalar ve mobilyadaki altın detaylarla klasik stilde çok şık bir ev dekore etmiş Emine hanımın evinden alınacak harika fikirler var. Buyrun konuk olalım..