Şimdi sizinle Osmaniye'de İskandinav etkisiyle kuşanmış bir eve konuk oluyoruz. Ev sahibimiz Canan Hanım ile birlikteyiz.
Onun için dekorasyonun kilit noktasında sadelik var. Ama monoton bir sadelik değil: Aksesuarların gücünü ardına almış bir sadelik!
İşin içinde sadelik olunca bazen renk paleti de kendiliğinden geliyor. Nitekim bu dekor da öyle olmuş.
Beyaz, bej ve kremsi tonlar evin tamamında kullanılmış. Bunların arasında canlı bir tona yer verilmemiş.
Evin salonunda ortamı hareketlendirmek için duvar çıtaları kullanılmış. Büyük boy ayna ile de şıklık sağlanmış.
Aksesuar söz konusu olunca minimalizmi kenarda tutan ev sahibimiz, niş dolap içinde objelerini sergilemiş.
Benzer çizgide dekore edilen yatak odasından ve kahve köşesinden karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:
Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @cananshomeblog
Buyurun konuk olalım.