Şimdi sizinle beyaz ve siyahın arasına başka tonu bırakmadığı bir eve konuk oluyoruz. Ev sahibimiz bizi İstanbul'da karşılıyor.

"Yaşadığı yerlerde çiçek açtırmayı" düstur edinen ev sahibimiz, dekorunu oluştururken o çizgiden devam etmiş!

Evini içine yaşarken keyif alacağı hale getirmek için uğraşmış. Bunun yolu da modern ve göz yormayan bir ambiyanstan geçiyormuş.

Renk tercihinde beyazı baskın tutmuş kendisi! Ama siyahı da bir o kadar kullanmış. Başka renge de yer vermemiş!

Bu iki zıt kutup arasında sıcaklık sağlaması için ahşap parkelere güvenmiş. Nitekim ahşaptan yansıyan samimi hava ortama etki etmiş.

Mobilyalarında tamamen modern stile göre hareket etmiş: Geniş oturumlu koltuk, kare orta sehpa, minimal tv sehpası gibi!

Salon ve mutfak arasında yer alan cam kafes kapı ile albenisi iyice artan dekorun, yemek bölümünde de modern mobilyalar devam ettirilmiş: Oval masa ve sandalyeler, siyah vitrin...

Halı ve perdelerde de modern stile sadık kalan ev sahibimiz, avizelerde ezber bozmuş! Art deko stilin sevdiği büyük ve kesme taşlı avizeler, bu noktada çizginin dışında kalmış!

Modern tarzın tamamen kendini gösterdiği mutfakta, kulpsuz tasarımlar öne çıkmış. Akıcı bir hava katan bu tasarımlar ergonomik halleriyle işlevsellik sağlamış.

Aynalarla tasarlanmış başlığıyla sizi karşılayacak yatak odasından da karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @daire_10_blog

Buyurun konuk olalım.