Şimdi sizinle tadilattan taze çıkmış bir eve konuk oluyoruz. Bizi ev sahibimiz Cansu Hanım karşılıyor. Kendisi özel sektörde çalışan bir dekosever!

Evinin tadilatında aktif görev alan ev sahibimiz, konforlu ve şık bir alan istemiş: Dekorum "ne gözümü çok yorsun ne de sıkıcı olsun" demiş.

Salon, mutfak ve banyonun tamamında yeniliklere başvuran ev sahibimiz, salonun iç mekan detaylarında nişleri tercih etmiş.

Duvar nişleriyle alana mimari etkiler kazandırıldıktan sonra sıra yerleşecek parçalara gelmiş.

Turuncunun enerjisinin belirgin olduğu dekorda ona eşlik etme görevini beyaz ve siyah üstlenmiş. Üçünün birleşimi de dekora uyumu getirmiş.

Salondan sonra sıra mutfakta! Bu bölümde ev sahibimiz country stili rehber edinmiş kendisine: Countrynin sevdiği dolaplar mutfağı kaplamış!

Rustik dokunuşlar da fena olmaz diye düşünmüş olacak ki ankastre setinde tamamen rustik stile yer vermiş. Zaten country ve rustik tarz aynı ailenin farklı bireyleri!

Son olarak karşımıza çıkan banyoda hareket alanı olarak duvarlar seçilmiş: Klozet arkası terrazo görünümüne teslim edilmiş. Duşakabin içinde de balıksırtı yeşil seramikler yerini kapmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @moda.home0

Buyurun konuk olalım.