Şimdi sizinle iç mimar Enes ve Derya Öztaş çiftinin elinden çıkan keyifli bir eve konuk oluyoruz. Ev, Enes Bey'in çocukluk arkadaşına ait olduğu için süreç daha bir keyifli geçmiş.

Ev sahipleri iç mimar arkadaşlarına temelde neleri istediklerini belirtmiş. Sonrasında da her şeyi profesyonel ellere emanet etmiş.

Evin dekorasyonuna başlanırken ferah, keyifli ve fonksiyonel bir ortam amaçlanmış. Yapılacak her şey de bu doğrultuda olmuş.

Dekorun renk paleti belirlenirken ferahlığı sağlamak için beyaz renk baskın şekilde kullanılmış. Bu rengin monotonluğunu kırmak için de mint yeşili, hardal ve siyahtan yararlanılmış.

Evde ilk olarak karşımıza çıkan salon ve mutfak bir arada tasarlanmış. Açık konsept tasarlanan bu iki alan bar tipi masa ile sınırlarını çizmiş.

Ev sahiplerinin sosyal yaşamlarını destekleyen bu plan sayesinde mutfakta zaman geçiren kişi salondan uzak kalmamış.

Salon ve mutfaktan sonra karşımıza çıkan her alanda aynı kriterlere sadık kalınmış. Çalışma odası hem çalışma hem de alternatif yatak odası olarak dekore edilmiş.

Odayı kaplayan kitaplıklar da evin karakterini iyice belli etmiş. Yatak odasına sıra geldiğinde de rattan parçalar ve turuncunun uyumuna yer verilmiş.

Birçok sürpriz kareyle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için iç mimarlarımızın Instagram adresi: @deyapitasarim

Buyurun konuk olalım.