Henüz 2 ay önce evlenmiş bir taze çiftin, sadeliğin ön planda olduğu zarif evlerinin misafiriyiz.. Ev sahibimiz Dilek hanım, 26 yaşında, İstanbul'da muhasebeci olarak çalışıyor. Dekorasyona ise oldum olası çok meraklı..

Kendini yansıtan bir ev dekore etmek istemiş; sadece dekorunda değil, hayatının her alanında şatafattan uzak, sakin ve sadeliği tercih ediyor. Her köşesini özenle ve zevkle dekore ettiği evinde de önceliği, uyum içinde ve abartıdan uzak bir görünüm yakalamak olmuş..

Zarif detaylarla karakterize olan country ( kır evi) stil, Dilek hanımın favorisi. Evinin dekorunda da bu yönde seçimler kendini gösteriyor.. İnce hatlı, nostaljik görünümlü mobilyalarda açık tonlarda eskitme ahşap ve beyazın uyumu hakim; pastel, yumuşak tonlu koltuk ve halı seçimleri de bu stili başarı ile tamamlıyor..

Ev sahibimizin eksikleri henüz var, ama tamamlamada acele etmiyor; evinin sade zerafetini bozmadan, biraz hareket katmak istiyor. Buyrun sözün devamını fotoğraf detaylarına bırakalım, hep beraber Dilek hanıma konuk olalım..