Şimdi sizinle Kocaeli'de iki katlı bir eve konuk oluyoruz. Evimizin sahibimi Melisa Hanım. Kendisiyle bu ikinci tanışıklığımız. Daha önce de bizi mutfağında ağırlayan ev sahibimiz, şimdi salon ve terasa buyur etti.

Modern ve art deko stilin karıştığı salonda, ev sahibi şık ve konforlu bir alan oluşturmuş: Her iki tarzın buluşması dekorun cazibesini arttırmış.

Salon için seçilen renk paletinde geniş alanlar açık tonlara emanet edilmiş: Bej ve beyazın sesi birçok mobilyadan yükselmiş.

Açık renklerin sağladığı ferahlığa biraz da hareket lazım! Tam da bu noktada devreye pirinç detaylı tamamlayıcılar ve hardal kırlentler girmiş.

Ortamda natürel etkiyi arttırmak isteyen ev sahibimiz materyal olarak metale öncelik vermiş. Ahşabın doğal havasını da yemek masasından eksik etmemiş.

Jüt halılar, tv arkasında yapılan taş duvar ve cam orta sehpa da natürelliğin başka yönlerini göstermiş!

Salondan sonra bizi karşılayan terasta ortam bildiğiniz günlük güneşlik! Rengarenk kırlentlerin kullanıldığı bu alanda çiçek desenler de işin bir başka güzelliği.

Basma kumaştan kırlentlerin altında duran bambu sandalyeler, terasa bohem bir hava katmış. Yuvarlak masa da bu havayı pekiştirmiş.

Birbirinden güzel karelerle buluşacağınız evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @dekorrsever

Buyurun konuk olalım.