Dekorasyona ilgileri dışında, tasarım ve renk kullanımı konusunda da oldukça bilgili bir çiftin misafiriyiz.. Ev sahibimiz Gül hanım mağazacılık sektöründe yönetici olarak çalışıyor. Öncesinde mağaza görselciliği ile uğraştığından, hangi renkler birbiri ile gider, stiller nasıl kombin olur gibi konularda oldukça bilgi sahibi.

5 sene önce İzmir'den İstanbul'a taşınan ev sahiplerimiz, bu evlerini Nisan ayında almış. 140 metrekarelik evleri satın alındıktan sonra ise ciddi bir tadilat geçirmiş. "Eşim de mağazacılık sektöründe çalışıyor, çok zevklidir. Evimizi dekore ederken, pembe ve mavi tonları olmasın, dilediğini yapabilirsin diye rica etti" diyor Gül hanım gülerek..

Mobilyaların büyük bölümü henüz İstanbul'a taşınmadan önce, İzmir'den alınmış; ahşap tercihler göze çarpıyor. Gül hanım tamamlayıcı renk seçimini yaparken, ahşabı çok yakıştırdığı turkuaz ve turuncu tonlarını ağırlıklı olarak kullanmış.. Evini dekore ederken, aceleci davranmayan ev sahibimiz, mobilyalardan aksesuarlara, her parçayı detaylı araştırarak, seçenekleri değerlendirerek seçmiş..

Duvar dekorları, aydınlatma seçimleri ve renk uyumlarıyla ilgili çok güzel fikirler alabileceğinizi düşündüğümüz bu eve buyrun beraber konuk olalım..