Şimdi sizinle her odasından çokça keyif alacağınız bir eve konuk oluyoruz. İstanbul'daki konuk evimiz Nilgün Hanım ve ailesine ait.

Bu evine yeni taşınan ev sahibimiz, yeni evle birlikte hayalindeki birçok şeyi gerçekleştirmek istemiş: İstediği renkleri ve materyalleri özel tasarımlar üzerinde kullanmış.

İki katlı evin genelinde kalite algısını yükseltecek parçalara yer verilmiş. Tarz olarak da farklı esintilerden ilham alınmış.

Siyah kapılar ardında bizi karşılayan alt kattaki yaşam alanı üç farklı bölüme ayrılmış: İki farklı oturma köşesi ve onların kesişimindeki yemek alanı...

Bu yaşam alanında modern ve art deko stilleri karıştıran ev sahibimiz, renk paletinde de açık renkleri baskın kullanmış. Vurgu olarak da çok sevdiği yeşil tonu devreye girmiş.

Kullanılan mobilyalarda daha çok modern stile yer veren ev sahibimiz, iç mekan detaylarında ve yüzeylerde art dekoya yanaşmış. Parlak yüzeyler, aynalar ve mermerler gibi...

Alt katta yer alan bir diğer yer de mutfak! Beyazın hakim olduğu bu bölümde İskandinav esintilerini yansıtan hazeran sandalyeler tamamlayıcı olmuş.

Gün ışığından fazlaca nasiplenen bu alan, jaluzi perdeler ve beyazın etkisiyle daha aydınlık hale gelmiş.

Evin alt katından sonra üst kata sıra geldiğinde özel tasarımlar dozunu daha çok arttırmış: Yatak ve çocuk odaları, banyo ve çalışma odası tamamen eve özel dolaplarla dekore edilmiş.

Kendisi için hobi ve çalışma odası oluşturan ev sahibimiz, bu odada bohem stile ağırlık vermiş. Hasır ve ahşapların kuşattığı bu alan turuncunun enerjisiyle de hareket kazanmış.

Birbirinden güzel karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @nlgnbayindirr

Buyurun konuk olalım.