Şimdi sizinle dekorasyon işleriyle çok ilgili Kübra Hanım'a konuk oluyoruz. Ordu'da yaşayan ev sahibimiz, iki erkek çocuk annesi.

Çocuklarının biraz dağınıklığından şikayet eden ev sahibimiz, bu yüzden istediği birçok parçaya dekorunda yer veremiyormuş.

Küçük objeler yerine büyük parçaların kullanıldığı evde, yerleşim planı uygulanırken de çocuklar düşünülmüş: Onların rahat edeceği mobilyalar, hareket alanını kısıtlamayacak şekilde yerleştirilmiş.

Modern stilden esinlenen ev sahibimiz, salonunda rahatlık konusunda ilk akla gelecek bir köşe koltuk tercih etmiş. L tipi salonun diğer tarafında da yemek masası ve sandalyeler yer almış.

Evin renk paletinde genel olarak siyah ve beyaz kullanılmış. Bunun nedeni de Kübra Hanım'ın bir önceki evinde canlı renklerden sıkılmış olması!

Çocuk odası dışındaki tüm alanlarda kullanılan bu iki zıt renk, evde şıklığı sağlamış. Modern stile dair esintileri de ayrıca öne çıkarmış!

Sehpa üstü objeleri kullanamayan ev sahibimiz, dekoruna farklılığı duvar aksesuarlarıyla sağlamış: Kendi emekleriyle ortaya çıkardığı parçalar duvar raflarında sergilenmiş.

Birçok odasından karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @kubraeginsimsek

Buyurun konuk olalım.