Şimdi sizinle Emine Hanım'ın evine konuk oluyoruz. İstanbul'da yaşayan ev sahibimiz dekorasyon işlerine tam olarak tutkun!

Evinde değişiklik yapmayı, küçük parçalarla hareket sağlamayı çok seven Emine Hanım, ne minimalist ne de maksimalist.

Lagom felsefesine dayalı bir düzen oluşturan ev sahibimiz, sevdiği birçok parçayı göz yormayacak şekilde evinde sergilemiş.

Tarz olarak son yıllarda bohem ve İskandinav ruhlarına gönül vermiş. Ama yine de tam olarak bir tarzda sabit kalmamış.

Evde bizi ilk olarak karşılayan salonda hem şık hem de keyifli bir ortam amaçlanmış: Seçilen mobilyalar ve kullanılan renkler tamamen bu amaç etrafında birleşmiş.

Salonun baş köşesini kaplayan L koltuk hem uzanmak hem de oturmak için ideal. Açık tonlu rengi de dekorun ferahlığı için doğru karar!

Köşe koltuğun hemen arkasında kalan duvar ise biraz daha kontrast oluşturacak şekilde: Antrasit rengini kuşanmış bu duvar çıtalar ve duvar süsleriyle oldukça çekici!

Koyu rengi tek bir duvarda kullanan Emine Hanım, diğer duvarlarda daha açık renge karar vermiş. Ama çıtaların mimari etkisi hepsinde kullanılmış.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfağa sıra geldiğinde grinin hakimiyeti bizi karşılıyor. Gri dolapların kullanıldığı bu alanda tamamlayıcı ton da ahşaplardan...

Ahşap mutfak tezgahıyla samimi bir hava kazanan mutfakta, duvarda kulanılan aksesuarlar ve ahşap kahve köşesi sıcaklığın önemli pekiştireçleri!

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @e.k_homeblog

Buyurun konuk olalım.