Doğaya ve doğala kendini adamak nasıl olur? Şimdi bu sorunun yanıtını tam anlamıyla alabileceğiniz bir eve götürüyoruz sizi.

Evimiz bahçeli bir müstakil! İlk bakınca sanki daha çok sahil kasabalarındaymış gibi görünüyor. Ama bu ev tam da İstanbul'un içinde.

Ev sahibimiz Nur Hanım'ın mesleği hemşirelik. Ama şu an da çalışmıyor. Ailesi ile birlikte, bahçeli evinde ekolojik bir yaşam için çabalıyor.

Konuk evimizi ilk gördüğümüz an içimize bir huzur doldu. Çünkü evin hem içi hem de dışı pozitif enerji saçıyor. 

Evin yemyeşil bahçesi ilk karşılaşma için içten bir "merhaba" diyor. Bahçede yetiştirilen organik sebze ve meyveler de doğal yaşam hakkında ilk tüyoları veriyor. 

Evin içine girildiğinde bahçedeki enerji olduğu gibi devam ediyor. Ev sahibinin severek baktığı bitkiler ve rengarenk çiçekler insanı adeta bir masal aleminde hissettiriyor.

Nur Hanım'ın tamamen kendi zevkine göre dekore ettiği evde romantik ve samimi bir atmosfer oluşturulmuş.

Genel olarak country esintiler kullanılmış. Büyük parçalarda daha soft tonlarla dinginlik sağlanmış. Küçük parçalara sıra geldiğinde ise desenler ve renkler özgürce gezinmiş.

Evinin her odasını verimli şekilde kullanan Nur Hanım, kış bahçesiyle de alternatif bir salon oluşturmuş: Halıların, farklı köşelerin ve el emeği kırlentlerin bolca yer aldığı bu bölüm tam bir keyif mabedi!

Bahçesinden içine kadar her köşeyi göreceğiniz evde oldukça dikkatli olmanızı öneriyoruz. Çünkü detaylarda saklanan onca güzellik var!

Çok seveceğinizi düşündüğümüz evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bridenurblog

Buyurun konuk olalım.