Bundan yaklaşık bir yıl önce konuk olduğumuz bir eve gidiyoruz şimdi: Merve Hanım'ın evine!

Bursa'daki dubleks evinde bizi daha önce ağırlayan ev sahibimiz, geçen sürede birçok değişiklik yapmış. Durum böyle olunca da o kapıyı tekrar çalmadan edemedik.

Dekorasyona ilgisi olan ev sahibimiz, bu noktada şanslı! Çünkü hem zevkli hem de yetenekli. Bu yüzden de kimseden yardım almadan iyi bir sonuca ulaşmış.

Eski ziyaretimizde bizi karşılayan salon ve mutfak, şimdi de ilk sırayı alan yerlerden. Ama bu defa atmosfer biraz daha farklı!

Amerikan mutfağın devamındaki salon, yeni halinde daha bir nötr: Grinin ağırlığının hissedildiği bu bölüm, jüt halı ve çok büyük olmayan bir orta sehpa ile tamamlanmış. Mutfak da eski halinden küçük değişikliklerde farklılaşmış.

Daha önceki ziyarette göremediğimiz alanlarda sıra! Daha önce göremediğimiz oturma odası keyif dozunun hayli yüksek olduğu bir nokta.

Beyaz ve gri koltukların kullanıldığı bu bölüm, canlı vurgularla hareket kazanmış: Bazen hardal bazen de farklı renklerde kullanılan kırlentler, beyaz koltuk örtüsüne çok yakışmış!

Yemek alanını da içinde barındıran bu bölüm, farklı tarzların kullanılmasıyla birbirinden ayrılmış: Oturma alanında hakim olan İskandinav esintiler, yemek alanında yerini moderne bırakmış.

Çatı katındaki çok amaçlı odanın dışında diğer alanlarını da bizimle paylaşan ev sahibimiz, her noktada kendine has dokunuşları da ihmal etmemiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @kozadanev

Buyurun konuk olalım.