Country stil bir yerde varsa orada samimiyet ve romantik ambiyans eksik olmaz. Tıpkı şu an konuk olduğumuz bu Trabzon evinde olduğu gibi.

Bizleri daha önce de evinde ağırlayan Seda Hanım, tekrar buyur etti. Çünkü aradan geçen sürede diğer odaların eksikleri tamamlanmış.

Bir önceki ziyaretimizde sizinle paylaştığımız salonda da mobilyalar köşe kapmaca oynamış. Yeni köşesini kapan parçalar ortamın atmosferini değiştirmiş.

Mavi kapitone koltuklar şimdi yan yana gelmiş. Şömine önü de iki berjerin mekanı olmuş. Country yemek masası ve sandalyeler de yine kapının hemen girişinde yer almış.

Yeni dekoruyla salondaki trafik akışını daha kolaylaştıran ev sahibimiz, duvarlara eklediği aksesuarlarla da alanı daha keyifli hale getirmiş.

Eski ziyaretimizde tamamlanmayan çocuk ve yatak odası da şimdi hazır halde: Countrynin naif tavrı bu alanları da etkisi altına almış.

Her iki odada da desenli duvar kağıtları kullanmış ev sahibi! Hem de bahar havası yaşatan desenlerden...Yatak odasında kullanılan masif ahşap mobilyalar da, bu bölümün doğallığının simgesi!

Mutfak ve balkonundan da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @daire.24

Buyurun konuk olalım.